Makelaars in Avenhorn

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Avenhorn, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 17 makelaars actief geweest in Avenhorn. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Avenhorn helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Alver en omgeving.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Avenhorn zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Avenhorn afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 424.000
 • Gemiddelde verkooptijd 34
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 161.000
 • Aantal transacties 33
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Avenhorn
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Avenhorn

In Avenhorn is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 492.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 161.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Avenhorn.

Bij de verkoop van een huis in Avenhorn is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 119 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 492.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Avenhorn. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Avenhorn weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 424.000.

Het meest voorkomende energielabel in Avenhorn is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Avenhorn. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Avenhorn

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Avenhorn? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Avenhorn. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Tromp Garantiemakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Avenhorn, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Avenhorn.

Populaire buurten in Avenhorn

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Avenhorn? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Avenhorn. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Alver en omgeving

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 364.000
  Woningen verkocht
  11
 • 2. Het Veer en omgeving

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 387.000
  Woningen verkocht
  10
 • 3. Wieken en omgeving

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 387.000
  Woningen verkocht
  5
 • 4. Grosthuizen

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 668.000
  Woningen verkocht
  4
 • 5. West en omgeving

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 405.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Avenhorn

In Avenhorn zijn de afgelopen maand 33 woningen verkocht. Makelaar Tromp Garantiemakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Avenhorn.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Grosthuizen 72 H3 Landelijk Vastgoed B.V. € 975.000
Serpeling 32 Klaver Makelaardij Wonen B.V. € 700.000
Jaagweg 31 Tromp Garantiemakelaars € 699.000
Het Veer 26 a Tromp Garantiemakelaars € 695.000
Grosthuizen 64 Van Overbeek Makelaars o.g. € 595.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Avenhorn

Hoeveel makelaars zijn er actief in Avenhorn?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 17 makelaars actief geweest in Avenhorn. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Avenhorn.

Wat kost een makelaar in Avenhorn?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Avenhorn is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Avenhorn van € 4.200 tot € 5.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Avenhorn?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Avenhorn zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Avenhorn?

+

De meest verkopende makelaar van Avenhorn is Tromp Garantiemakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Avenhorn zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Avenhorn?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Avenhorn aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Avenhorn.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!