Rogier Makelaardij

Rogier Makelaardij is een makelaar gevestigd in Avenhorn. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Rogier Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Rogier Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Avenhorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Rogier Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Rogier Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Rogier Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 446.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 31.000
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Rogier Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Rogier Makelaardij verkoopt

Rogier Makelaardij is het meeste actief in Avenhorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Rogier Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Rogier Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zuidschermer 1 € 529.000
Schermerhorn 1 € 895.000
Oudkarspel 1 € 459.000
Ursem 1 € 390.000
Alkmaar 1 € 418.000

Type woningen die Rogier Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Rogier Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Rogier Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
vrijstaande woning
33%
hoekwoning
17%
2 onder 1 kapwoning
8%
galerijflat
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rogier Makelaardij

Wat kost Rogier Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Rogier Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Rogier Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Rogier Makelaardij actief?

+

Rogier Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zuidschermer, Schermerhorn, Oudkarspel, Ursem en Alkmaar.

In welk prijssegment is Rogier Makelaardij actief?

+

Rogier Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Rogier Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 446.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Avenhorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Avenhorn en vergelijkbaar is aan Rogier Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!