Makelaars in Burgerbrug

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Burgerbrug, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Burgerbrug. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Burgerbrug helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Burgerbrug (woonkern).

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Burgerbrug zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Burgerbrug zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Burgerbrug afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 656.000
 • Gemiddelde verkooptijd 96
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Burgerbrug
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Burgerbrug

In Burgerbrug is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Burgerbrug.

Bij de verkoop van een huis in Burgerbrug is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 155 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Burgerbrug. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Burgerbrug weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 656.000.

Het meest voorkomende energielabel in Burgerbrug is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Burgerbrug. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Burgerbrug

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Burgerbrug? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Burgerbrug. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat SC Bakker Makelaardij oz BV de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Burgerbrug, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Burgerbrug.

Populaire buurten in Burgerbrug

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Burgerbrug? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Burgerbrug. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Burgerbrug (woonkern)

  Verkooptijd
  106 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 645.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Buitengebied Burgerbrug

  Verkooptijd
  80 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 673.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Burgerbrug

In Burgerbrug zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar SC Bakker Makelaardij oz BV verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Burgerbrug.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Den Gouden Hoeck 4 Pinedo Makelaardij € 969.500
Grote Sloot 118 a Kim Boontjes Makelaar € 699.000
Grote Sloot 4 SC Bakker Makelaardij oz BV € 695.000
Grote Sloot 127 Klaver Makelaardij Wonen B.V. € 650.000
Zwanenplein 39 SC Bakker Makelaardij oz BV € 265.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Burgerbrug

Hoeveel makelaars zijn er actief in Burgerbrug?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Burgerbrug. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Burgerbrug.

Wat kost een makelaar in Burgerbrug?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Burgerbrug is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Burgerbrug van € 6.600 tot € 7.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Burgerbrug?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Burgerbrug zijn € 3.300 a € 4.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Burgerbrug?

+

De meest verkopende makelaar van Burgerbrug is SC Bakker Makelaardij oz BV. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Burgerbrug zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Burgerbrug?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Burgerbrug aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Burgerbrug.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!