CLIQ makelaars b.v.

CLIQ makelaars b.v. is een makelaar gevestigd in Heerhugowaard. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt CLIQ makelaars b.v. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. CLIQ makelaars b.v. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Heerhugowaard en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van CLIQ makelaars b.v.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties CLIQ makelaars b.v. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 368.000
  • Gemiddelde verkooptijd 33
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 29.000
  • Aantal transacties 48
Meer informatie over CLIQ makelaars b.v.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar CLIQ makelaars b.v. verkoopt

CLIQ makelaars b.v. is het meeste actief in Heerhugowaard. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar CLIQ makelaars b.v. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt CLIQ makelaars b.v. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Heerhugowaard 38 € 366.000
Alkmaar 3 € 330.000
Obdam 2 € 375.000
Hoogwoud 2 € 542.000
Zuid-Scharwoude 1 € 499.000

Type woningen die CLIQ makelaars b.v. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat CLIQ makelaars b.v. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat CLIQ makelaars b.v. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
49%
2 onder 1 kapwoning
17%
hoekwoning
7%
benedenwoning
5%
eindwoning
5%
galerijflat
5%
vrijstaande woning
5%
portiekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in CLIQ makelaars b.v.

Wat kost CLIQ makelaars b.v. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van CLIQ makelaars b.v. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer CLIQ makelaars b.v. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.800.

Waar is CLIQ makelaars b.v. actief?

+

CLIQ makelaars b.v. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Heerhugowaard, Alkmaar, Obdam, Hoogwoud en Zuid-Scharwoude.

In welk prijssegment is CLIQ makelaars b.v. actief?

+

CLIQ makelaars b.v. is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar CLIQ makelaars b.v. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 368.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Heerhugowaard

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Heerhugowaard en vergelijkbaar is aan CLIQ makelaars b.v.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!