Makelaars in Zuid-Scharwoude

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Zuid-Scharwoude, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 14 makelaars actief geweest in Zuid-Scharwoude. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Zuid-Scharwoude helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Zuid-Scharwoude.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Zuid-Scharwoude zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Zuid-Scharwoude afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 452.000
 • Gemiddelde verkooptijd 46
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 13.000
 • Aantal transacties 49
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Zuid-Scharwoude
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Zuid-Scharwoude

In Zuid-Scharwoude is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 506.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 13.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Zuid-Scharwoude.

Bij de verkoop van een huis in Zuid-Scharwoude is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 506.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Zuid-Scharwoude. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Zuid-Scharwoude weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 452.000.

Het meest voorkomende energielabel in Zuid-Scharwoude is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Zuid-Scharwoude. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Zuid-Scharwoude

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Zuid-Scharwoude? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Zuid-Scharwoude. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Bakker Schoon Makelaardij B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Zuid-Scharwoude, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Zuid-Scharwoude.

 • Van de Ridder Makelaars

  2. Van de Ridder Makelaars

  Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 337.000
  Woningen verkocht
  6
 • MakelaarDijck

  3. MakelaarDijck

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 318.000
  Woningen verkocht
  6
 • Rietgans. Makelaars in exclusief wonen

  4. Rietgans. Makelaars in exclusief wonen

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 963.000
  Woningen verkocht
  5
 • Appelman & Deutekom NVM makelaars

  5. Appelman & Deutekom NVM makelaars

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  4

Populaire buurten in Zuid-Scharwoude

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Zuid-Scharwoude? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Zuid-Scharwoude. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Zuid-Scharwoude

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 452.000
  Woningen verkocht
  49

Top 5 woningen verkocht in Zuid-Scharwoude

In Zuid-Scharwoude zijn de afgelopen maand 49 woningen verkocht. Makelaar Bakker Schoon Makelaardij B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Zuid-Scharwoude.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Vink 18 Bakker Schoon Makelaardij B.V. € 1.095.000
Vink 12 Rietgans. Makelaars in exclusief wonen € 1.095.000
Winterkoning 12 Van t Riet De-Makelaar € 1.085.000
Winterkoning 42 Rietgans. Makelaars in exclusief wonen € 1.075.000
Leeuwerik 4 Rietgans. Makelaars in exclusief wonen € 1.049.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zuid-Scharwoude

Hoeveel makelaars zijn er actief in Zuid-Scharwoude?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 14 makelaars actief geweest in Zuid-Scharwoude. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Zuid-Scharwoude.

Wat kost een makelaar in Zuid-Scharwoude?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Zuid-Scharwoude is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Zuid-Scharwoude van € 4.500 tot € 5.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Zuid-Scharwoude?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Zuid-Scharwoude zijn € 2.300 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Zuid-Scharwoude?

+

De meest verkopende makelaar van Zuid-Scharwoude is Bakker Schoon Makelaardij B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Zuid-Scharwoude zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Zuid-Scharwoude?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Zuid-Scharwoude aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Zuid-Scharwoude.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!