Panthera Makelaars

Panthera Makelaars is een makelaar gevestigd in Warmenhuizen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Panthera Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Panthera Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Warmenhuizen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Panthera Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Panthera Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Panthera Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 428.000
  • Gemiddelde verkooptijd 9
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -130.000
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Panthera Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Panthera Makelaars verkoopt

Panthera Makelaars is het meeste actief in Warmenhuizen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Panthera Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Panthera Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Warmenhuizen 4 € 406.000
Groet 1 € 699.000
Schagen 1 € 400.000
Alkmaar 1 € 350.000
Sint Maarten 1 € 350.000

Type woningen die Panthera Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Panthera Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Panthera Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
50%
tussenwoning
38%
vrijstaande woning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Panthera Makelaars

Wat kost Panthera Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Panthera Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Panthera Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Panthera Makelaars actief?

+

Panthera Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Warmenhuizen, Groet, Schagen, Alkmaar en Sint Maarten.

In welk prijssegment is Panthera Makelaars actief?

+

Panthera Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Panthera Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 428.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Warmenhuizen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Warmenhuizen en vergelijkbaar is aan Panthera Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!