ERA Makelaardij regio Alkmaar

ERA Makelaardij regio Alkmaar is een makelaar gevestigd in Alkmaar. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt ERA Makelaardij regio Alkmaar hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. ERA Makelaardij regio Alkmaar is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Alkmaar en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ERA Makelaardij regio Alkmaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij ERA Makelaardij regio Alkmaar zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties ERA Makelaardij regio Alkmaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 290.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over ERA Makelaardij regio Alkmaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar ERA Makelaardij regio Alkmaar verkoopt

ERA Makelaardij regio Alkmaar is het meeste actief in Alkmaar. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ERA Makelaardij regio Alkmaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ERA Makelaardij regio Alkmaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Alkmaar 8 € 309.000
Heerhugowaard 2 € 213.000

Type woningen die ERA Makelaardij regio Alkmaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ERA Makelaardij regio Alkmaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ERA Makelaardij regio Alkmaar het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
eindwoning
25%
galerijflat
13%
hoekwoning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ERA Makelaardij regio Alkmaar

Wat kost ERA Makelaardij regio Alkmaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ERA Makelaardij regio Alkmaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ERA Makelaardij regio Alkmaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.200.

Waar is ERA Makelaardij regio Alkmaar actief?

+

ERA Makelaardij regio Alkmaar heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Alkmaar en Heerhugowaard.

In welk prijssegment is ERA Makelaardij regio Alkmaar actief?

+

ERA Makelaardij regio Alkmaar is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ERA Makelaardij regio Alkmaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 290.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Alkmaar

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Alkmaar en vergelijkbaar is aan ERA Makelaardij regio Alkmaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!