De Makelares

De Makelares is een makelaar gevestigd in Alkmaar. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt De Makelares hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. De Makelares is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Alkmaar en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Makelares. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Makelares in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 346.000
  • Gemiddelde verkooptijd 30
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -88.000
  • Aantal transacties 34
Meer informatie over De Makelares
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Makelares verkoopt

De Makelares is het meeste actief in Alkmaar. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Makelares woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Makelares ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Alkmaar 28 € 330.000
Heerhugowaard 2 € 335.000
Stompetoren 1 € 450.000
Winkel 1 € 325.000
Oudorp 1 € 600.000

Type woningen die De Makelares verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Makelares diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Makelares het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
46%
hoekwoning
29%
2 onder 1 kapwoning
9%
bovenwoning
6%
galerijflat
6%
maisonnette
3%
portiekflat
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Makelares

Wat kost De Makelares bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Makelares voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Makelares je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is De Makelares actief?

+

De Makelares heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Alkmaar, Heerhugowaard, Stompetoren, Winkel en Oudorp.

In welk prijssegment is De Makelares actief?

+

De Makelares is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Makelares actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 346.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Alkmaar

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Alkmaar en vergelijkbaar is aan De Makelares. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!