Makelaars in Oudorp

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oudorp, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 16 makelaars actief geweest in Oudorp. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oudorp helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oudorp-Noord en Oudorp-Oost.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oudorp zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Oudorp afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 481.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -19.000
 • Aantal transacties 33
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oudorp
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oudorp

In Oudorp is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 443.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -19.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Oudorp.

Bij de verkoop van een huis in Oudorp is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 124 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 443.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oudorp. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oudorp weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 481.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oudorp is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oudorp. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oudorp

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oudorp? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oudorp. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Broekman Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oudorp, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oudorp.

Populaire buurten in Oudorp

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oudorp? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oudorp. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oudorp-Noord en Oudorp-Oost

  Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 510.000
  Woningen verkocht
  17
 • 2. Oudorp-Centrum

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  16

Top 5 woningen verkocht in Oudorp

In Oudorp zijn de afgelopen maand 33 woningen verkocht. Makelaar Broekman Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oudorp.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Astrastraat 29 LEYGRAAF Makelaars € 799.000
Jasmijnlaan 26 EV Wonen Makelaardij € 750.000
Hidalgostraat 14 Rietgans. Makelaars in exclusief wonen € 719.000
Populierenweg 30 LUCA Makelaardij B.V. € 597.500
Slotlaan 5 Broekman Makelaars € 595.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oudorp

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oudorp?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 16 makelaars actief geweest in Oudorp. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oudorp.

Wat kost een makelaar in Oudorp?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oudorp is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oudorp van € 4.800 tot € 5.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oudorp?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oudorp zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oudorp?

+

De meest verkopende makelaar van Oudorp is Broekman Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oudorp zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oudorp?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oudorp aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oudorp.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!