Van Amsterdam Taxaties, VvE- en Vastgoebeheer

Van Amsterdam Taxaties, VvE- en Vastgoebeheer is een makelaar gevestigd in Castricum. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Amsterdam Taxaties, VvE- en Vastgoebeheer hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Amsterdam Taxaties, VvE- en Vastgoebeheer is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Castricum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Amsterdam Taxaties, VvE- en Vastgoebeheer. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Van Amsterdam Taxaties, VvE- en Vastgoebeheer zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Van Amsterdam Taxaties, VvE- en Vastgoebeheer in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 332.000
  • Gemiddelde verkooptijd 53
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 5
Meer informatie over Van Amsterdam Taxaties, VvE- en Vastgoebeheer
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Van Amsterdam Taxaties, VvE- en Vastgoebeheer verkoopt

Van Amsterdam Taxaties, VvE- en Vastgoebeheer is het meeste actief in Castricum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Amsterdam Taxaties, VvE- en Vastgoebeheer woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Amsterdam Taxaties, VvE- en Vastgoebeheer ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Castricum 4 € 368.000
Beverwijk 1 € 190.000

Type woningen die Van Amsterdam Taxaties, VvE- en Vastgoebeheer verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Amsterdam Taxaties, VvE- en Vastgoebeheer diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Amsterdam Taxaties, VvE- en Vastgoebeheer het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
67%
portiekflat
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Amsterdam Taxaties, VvE- en Vastgoebeheer

Wat kost Van Amsterdam Taxaties, VvE- en Vastgoebeheer bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Amsterdam Taxaties, VvE- en Vastgoebeheer voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Amsterdam Taxaties, VvE- en Vastgoebeheer je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Van Amsterdam Taxaties, VvE- en Vastgoebeheer actief?

+

Van Amsterdam Taxaties, VvE- en Vastgoebeheer heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Castricum en Beverwijk.

In welk prijssegment is Van Amsterdam Taxaties, VvE- en Vastgoebeheer actief?

+

Van Amsterdam Taxaties, VvE- en Vastgoebeheer is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Amsterdam Taxaties, VvE- en Vastgoebeheer actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 332.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Castricum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Castricum en vergelijkbaar is aan Van Amsterdam Taxaties, VvE- en Vastgoebeheer. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!