Broekman Makelaars

Broekman Makelaars is een makelaar gevestigd in Alkmaar. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Broekman Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Broekman Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Alkmaar en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Broekman Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Broekman Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 383.000
  • Gemiddelde verkooptijd 29
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -44.000
  • Aantal transacties 198
Meer informatie over Broekman Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Broekman Makelaars verkoopt

Broekman Makelaars is het meeste actief in Alkmaar. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Broekman Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Broekman Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Alkmaar 75 € 345.000
Heerhugowaard 35 € 408.000
Obdam 16 € 348.000
Koedijk 13 € 255.000
De Rijp 11 € 472.000

Type woningen die Broekman Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Broekman Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Broekman Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
45%
2 onder 1 kapwoning
15%
hoekwoning
13%
vrijstaande woning
13%
portiekwoning
4%
eindwoning
3%
galerijflat
3%
maisonnette
2%
benedenwoning
1%
bovenwoning
1%
halfvrijstaande woning
1%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Broekman Makelaars

Wat kost Broekman Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Broekman Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Broekman Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Broekman Makelaars actief?

+

Broekman Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Alkmaar, Heerhugowaard, Obdam, Koedijk en De Rijp.

In welk prijssegment is Broekman Makelaars actief?

+

Broekman Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Broekman Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 383.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Alkmaar

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Alkmaar en vergelijkbaar is aan Broekman Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!