Makelaars in Obdam

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Obdam, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 14 makelaars actief geweest in Obdam. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Obdam helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nijenburglaan en omgeving.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Obdam zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Obdam afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 338.000
 • Gemiddelde verkooptijd 33
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 33.000
 • Aantal transacties 40
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Obdam
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Obdam

In Obdam is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 362.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 33.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Obdam.

Bij de verkoop van een huis in Obdam is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 114 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 362.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Obdam. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Obdam weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 338.000.

Het meest voorkomende energielabel in Obdam is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Obdam. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Obdam

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Obdam? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Obdam. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Broekman Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Obdam, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Obdam.

 • Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 346.000
  Woningen verkocht
  6
 • Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 339.000
  Woningen verkocht
  5
 • Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 370.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  75 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Obdam

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Obdam? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Obdam. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nijenburglaan en omgeving

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 337.000
  Woningen verkocht
  10
 • 2. Dorpsstraat en omgeving

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 362.000
  Woningen verkocht
  6
 • 3. Dokter Lohmanstraat en omgeving

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 333.000
  Woningen verkocht
  5
 • 4. Weerestraat en omgeving

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 357.000
  Woningen verkocht
  5
 • 5. Laan van Meerweijde en omgeving

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 418.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Obdam

In Obdam zijn de afgelopen maand 40 woningen verkocht. Makelaar Broekman Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Obdam.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Nijenburglaan 38 Broekman Makelaars € 475.000
Groenhoven 1 Broekman Makelaars € 450.000
Hellemastraat 4 Pinedo Makelaardij € 450.000
Middeloo 34 Van t Riet De-Makelaar € 437.500
Dorpsstraat 263 Dekker makelaardij o.g. € 419.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Obdam

Hoeveel makelaars zijn er actief in Obdam?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 14 makelaars actief geweest in Obdam. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Obdam.

Wat kost een makelaar in Obdam?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Obdam is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Obdam van € 3.400 tot € 4.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Obdam?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Obdam zijn € 1.700 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Obdam?

+

De meest verkopende makelaar van Obdam is Broekman Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Obdam zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Obdam?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Obdam aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Obdam.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!