Dekker makelaardij o.g.

Dekker makelaardij o.g. is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Dekker makelaardij o.g. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Dekker makelaardij o.g. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dekker makelaardij o.g.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Dekker makelaardij o.g. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 396.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -24.000
  • Aantal transacties 47
Meer informatie over Dekker makelaardij o.g.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Dekker makelaardij o.g. verkoopt

Dekker makelaardij o.g. is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dekker makelaardij o.g. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dekker makelaardij o.g. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 34 € 401.000
Obdam 5 € 358.000
Veghel 1 € 365.000
Almelo 1 € 298.000
Almere 1 € 450.000

Type woningen die Dekker makelaardij o.g. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dekker makelaardij o.g. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dekker makelaardij o.g. het meeste verkoopt is benedenwoning.

benedenwoning
18%
tussenwoning
16%
bovenwoning
11%
portiekflat
11%
portiekwoning
11%
hoekwoning
7%
maisonnette
7%
geschakelde woning
5%
2 onder 1 kapwoning
4%
tussenverdieping
4%
eindwoning
2%
galerijflat
2%
halfvrijstaande woning
2%
penthouse
2%
vrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dekker makelaardij o.g.

Wat kost Dekker makelaardij o.g. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dekker makelaardij o.g. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dekker makelaardij o.g. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Dekker makelaardij o.g. actief?

+

Dekker makelaardij o.g. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Obdam, Veghel, Almelo en Almere.

In welk prijssegment is Dekker makelaardij o.g. actief?

+

Dekker makelaardij o.g. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dekker makelaardij o.g. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 396.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan Dekker makelaardij o.g.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!