Cirk & Verhoog

Cirk & Verhoog is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Cirk & Verhoog hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Cirk & Verhoog is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Cirk & Verhoog. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Cirk & Verhoog in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 481.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -197.000
  • Aantal transacties 17
Meer informatie over Cirk & Verhoog
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Cirk & Verhoog verkoopt

Cirk & Verhoog is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Cirk & Verhoog woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Cirk & Verhoog ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 12 € 375.000
Loosdrecht 1 € 2.195.000
Heerenveen 1 € 275.000
Zoetermeer 1 € 595.000
Rijssen 1 € 340.000

Type woningen die Cirk & Verhoog verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Cirk & Verhoog diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Cirk & Verhoog het meeste verkoopt is portiekflat.

portiekflat
27%
benedenwoning
18%
tussenwoning
18%
bovenwoning
14%
portiekwoning
9%
halfvrijstaande woning
5%
hoekwoning
5%
maisonnette
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Cirk & Verhoog

Wat kost Cirk & Verhoog bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Cirk & Verhoog voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Cirk & Verhoog je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Cirk & Verhoog actief?

+

Cirk & Verhoog heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Loosdrecht, Heerenveen, Zoetermeer en Rijssen.

In welk prijssegment is Cirk & Verhoog actief?

+

Cirk & Verhoog is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Cirk & Verhoog actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 481.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan Cirk & Verhoog. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!