Freek Fontein Makelaardij

Freek Fontein Makelaardij is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Freek Fontein Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Freek Fontein Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Freek Fontein Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Freek Fontein Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 377.000
  • Gemiddelde verkooptijd 28
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 14.000
  • Aantal transacties 70
Meer informatie over Freek Fontein Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Freek Fontein Makelaardij verkoopt

Freek Fontein Makelaardij is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Freek Fontein Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Freek Fontein Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 39 € 364.000
Rijswijk 21 € 381.000
Voorburg 3 € 449.000
Monster 2 € 392.000
Wateringen 1 € 390.000

Type woningen die Freek Fontein Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Freek Fontein Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Freek Fontein Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
43%
portiekwoning
16%
bovenwoning
14%
benedenwoning
7%
2 onder 1 kapwoning
5%
hoekwoning
5%
maisonnette
5%
galerijflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Freek Fontein Makelaardij

Wat kost Freek Fontein Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Freek Fontein Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Freek Fontein Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Freek Fontein Makelaardij actief?

+

Freek Fontein Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Monster en Wateringen.

In welk prijssegment is Freek Fontein Makelaardij actief?

+

Freek Fontein Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Freek Fontein Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 377.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan Freek Fontein Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!