Taco Verbeek NVM Makelaardij

Taco Verbeek NVM Makelaardij is een makelaar gevestigd in Rijswijk. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Taco Verbeek NVM Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Taco Verbeek NVM Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rijswijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Taco Verbeek NVM Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Taco Verbeek NVM Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 306.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 53.000
  • Aantal transacties 43
Meer informatie over Taco Verbeek NVM Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Taco Verbeek NVM Makelaardij verkoopt

Taco Verbeek NVM Makelaardij is het meeste actief in Rijswijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Taco Verbeek NVM Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Taco Verbeek NVM Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rijswijk 21 € 301.000
Den Haag 12 € 305.000
Zoetermeer 2 € 330.000
Delft 1 € 269.000
Amsterdam 1 € 399.000

Type woningen die Taco Verbeek NVM Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Taco Verbeek NVM Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Taco Verbeek NVM Makelaardij het meeste verkoopt is portiekflat.

portiekflat
38%
tussenwoning
22%
galerijflat
20%
benedenwoning
7%
bovenwoning
7%
portiekwoning
4%
geschakelde woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Taco Verbeek NVM Makelaardij

Wat kost Taco Verbeek NVM Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Taco Verbeek NVM Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Taco Verbeek NVM Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.300.

Waar is Taco Verbeek NVM Makelaardij actief?

+

Taco Verbeek NVM Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rijswijk, Den Haag, Zoetermeer, Delft en Amsterdam.

In welk prijssegment is Taco Verbeek NVM Makelaardij actief?

+

Taco Verbeek NVM Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Taco Verbeek NVM Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 306.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rijswijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rijswijk en vergelijkbaar is aan Taco Verbeek NVM Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!