Agterberg Makelaardij

Agterberg Makelaardij is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Agterberg Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Agterberg Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Agterberg Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Agterberg Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 308.000
  • Gemiddelde verkooptijd 29
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -24.000
  • Aantal transacties 78
Meer informatie over Agterberg Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Agterberg Makelaardij verkoopt

Agterberg Makelaardij is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Agterberg Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Agterberg Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 68 € 317.000
Voorburg 3 € 323.000
Rotterdam 2 € 363.000
Rijswijk 1 € 250.000
Leidschendam 1 € 215.000

Type woningen die Agterberg Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Agterberg Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Agterberg Makelaardij het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
44%
benedenwoning
17%
tussenwoning
17%
bovenwoning
9%
hoekwoning
6%
galerijflat
2%
maisonnette
2%
vrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Agterberg Makelaardij

Wat kost Agterberg Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Agterberg Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Agterberg Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.300.

Waar is Agterberg Makelaardij actief?

+

Agterberg Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Voorburg, Rotterdam, Rijswijk en Leidschendam.

In welk prijssegment is Agterberg Makelaardij actief?

+

Agterberg Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Agterberg Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 308.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan Agterberg Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!