Bliek Makelaars

Bliek Makelaars is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Bliek Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Bliek Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bliek Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bliek Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 456.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -62.000
  • Aantal transacties 19
Meer informatie over Bliek Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Bliek Makelaars verkoopt

Bliek Makelaars is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bliek Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bliek Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 18 € 459.000
Maasland 1 € 395.000

Type woningen die Bliek Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bliek Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bliek Makelaars het meeste verkoopt is benedenwoning.

benedenwoning
19%
bovenwoning
19%
portiekflat
19%
portiekwoning
19%
tussenwoning
13%
hoekwoning
6%
maisonnette
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bliek Makelaars

Wat kost Bliek Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bliek Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bliek Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is Bliek Makelaars actief?

+

Bliek Makelaars heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag en Maasland.

In welk prijssegment is Bliek Makelaars actief?

+

Bliek Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bliek Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 456.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan Bliek Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!