Amstelland Makelaars B.V.

Amstelland Makelaars B.V. is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Amstelland Makelaars B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Amstelland Makelaars B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Amstelland Makelaars B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Amstelland Makelaars B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 584.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -10.000
  • Aantal transacties 39
Meer informatie over Amstelland Makelaars B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Amstelland Makelaars B.V. verkoopt

Amstelland Makelaars B.V. is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Amstelland Makelaars B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Amstelland Makelaars B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 26 € 603.000
Diemen 2 € 188.000
Naarden 2 € 1.323.000
Nijmegen 1 € 289.000
Lekkerkerk 1 € 339.000

Type woningen die Amstelland Makelaars B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Amstelland Makelaars B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Amstelland Makelaars B.V. het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
54%
benedenwoning
10%
hoekwoning
5%
maisonnette
5%
portiekflat
5%
portiekwoning
5%
tussenverdieping
5%
tussenwoning
5%
eindwoning
2%
geschakelde woning
2%
penthouse
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Amstelland Makelaars B.V.

Wat kost Amstelland Makelaars B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Amstelland Makelaars B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Amstelland Makelaars B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.900 en de € 4.400.

Waar is Amstelland Makelaars B.V. actief?

+

Amstelland Makelaars B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam, Diemen, Naarden, Nijmegen en Lekkerkerk.

In welk prijssegment is Amstelland Makelaars B.V. actief?

+

Amstelland Makelaars B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Amstelland Makelaars B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 584.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Amstelland Makelaars B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!