A.J.M. Rood Makelaardij o.g./Verzekeringen

A.J.M. Rood Makelaardij o.g./Verzekeringen is een makelaar gevestigd in Alkmaar. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt A.J.M. Rood Makelaardij o.g./Verzekeringen hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. A.J.M. Rood Makelaardij o.g./Verzekeringen is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Alkmaar en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van A.J.M. Rood Makelaardij o.g./Verzekeringen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties A.J.M. Rood Makelaardij o.g./Verzekeringen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 578.000
  • Gemiddelde verkooptijd 58
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 33.000
  • Aantal transacties 19
Meer informatie over A.J.M. Rood Makelaardij o.g./Verzekeringen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar A.J.M. Rood Makelaardij o.g./Verzekeringen verkoopt

A.J.M. Rood Makelaardij o.g./Verzekeringen is het meeste actief in Alkmaar. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar A.J.M. Rood Makelaardij o.g./Verzekeringen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt A.J.M. Rood Makelaardij o.g./Verzekeringen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Alkmaar 15 € 553.000
Bergen (NH) 1 € 1.295.000
Stompetoren 1 € 769.000
Koedijk 1 € 325.000
Heiloo 1 € 295.000

Type woningen die A.J.M. Rood Makelaardij o.g./Verzekeringen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat A.J.M. Rood Makelaardij o.g./Verzekeringen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat A.J.M. Rood Makelaardij o.g./Verzekeringen het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
28%
portiekwoning
22%
tussenwoning
22%
hoekwoning
11%
2 onder 1 kapwoning
6%
benedenwoning
6%
eindwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in A.J.M. Rood Makelaardij o.g./Verzekeringen

Wat kost A.J.M. Rood Makelaardij o.g./Verzekeringen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van A.J.M. Rood Makelaardij o.g./Verzekeringen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer A.J.M. Rood Makelaardij o.g./Verzekeringen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.900 en de € 4.300.

Waar is A.J.M. Rood Makelaardij o.g./Verzekeringen actief?

+

A.J.M. Rood Makelaardij o.g./Verzekeringen heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Alkmaar, Bergen (NH), Stompetoren, Koedijk en Heiloo.

In welk prijssegment is A.J.M. Rood Makelaardij o.g./Verzekeringen actief?

+

A.J.M. Rood Makelaardij o.g./Verzekeringen is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar A.J.M. Rood Makelaardij o.g./Verzekeringen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 578.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Alkmaar

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Alkmaar en vergelijkbaar is aan A.J.M. Rood Makelaardij o.g./Verzekeringen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!