Makelaars in Sint Pancras

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Sint Pancras, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 13 makelaars actief geweest in Sint Pancras. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Sint Pancras helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Sint Pancras.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Sint Pancras zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Sint Pancras afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 479.000
 • Gemiddelde verkooptijd 34
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 26.000
 • Aantal transacties 38
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Sint Pancras
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Sint Pancras

In Sint Pancras is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 530.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 26.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Sint Pancras.

Bij de verkoop van een huis in Sint Pancras is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 108 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 530.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Sint Pancras. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Sint Pancras weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 479.000.

Het meest voorkomende energielabel in Sint Pancras is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Sint Pancras. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Sint Pancras

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Sint Pancras? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Sint Pancras. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van de Ridder Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Sint Pancras, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Sint Pancras.

Populaire buurten in Sint Pancras

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Sint Pancras? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Sint Pancras. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Sint Pancras

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 479.000
  Woningen verkocht
  38

Top 5 woningen verkocht in Sint Pancras

In Sint Pancras zijn de afgelopen maand 38 woningen verkocht. Makelaar Van de Ridder Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Sint Pancras.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Twuyverweg 49 Broekman Makelaars € 775.000
Magnolialaan 78 Sterck Makelaars € 769.000
Benedenweg 228 Bakker Schoon Makelaardij B.V. € 675.000
Van de Vijzellaan 5 Broekman Makelaars € 650.000
Bovenweg 280 Van de Ridder Makelaars € 625.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sint Pancras

Hoeveel makelaars zijn er actief in Sint Pancras?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 13 makelaars actief geweest in Sint Pancras. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Sint Pancras.

Wat kost een makelaar in Sint Pancras?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Sint Pancras is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Sint Pancras van € 4.800 tot € 5.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Sint Pancras?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Sint Pancras zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Sint Pancras?

+

De meest verkopende makelaar van Sint Pancras is Van de Ridder Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Sint Pancras zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Sint Pancras?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Sint Pancras aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Sint Pancras.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!