Makelaars in Bergen aan Zee

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bergen aan Zee, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Bergen aan Zee. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bergen aan Zee helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bergen aan Zee.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bergen aan Zee zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Bergen aan Zee zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Bergen aan Zee afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 1.259.000
 • Gemiddelde verkooptijd 112
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -432.000
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bergen aan Zee
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bergen aan Zee

In Bergen aan Zee is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 363.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -432.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Bergen aan Zee.

Bij de verkoop van een huis in Bergen aan Zee is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 195 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 363.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bergen aan Zee. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bergen aan Zee weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 1.259.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bergen aan Zee is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bergen aan Zee. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bergen aan Zee

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bergen aan Zee? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bergen aan Zee. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Sterck Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Bergen aan Zee, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bergen aan Zee.

 • Verkooptijd
  71 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 795.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  352 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 2.150.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 695.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Bergen aan Zee

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bergen aan Zee? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bergen aan Zee. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bergen aan Zee

  Verkooptijd
  112 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.259.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Bergen aan Zee

In Bergen aan Zee zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Sterck Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Bergen aan Zee.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Van Hasseltweg 12 The Dutch Houses € 2.150.000
C.F. Zeiler Boulevard 16 Sterck Makelaars € 1.395.000
Baan van Ravenhorst 22 VLIEG Makelaars OG € 795.000
Zeeweg 14 Croon makelaars € 695.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bergen aan Zee

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bergen aan Zee?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Bergen aan Zee. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bergen aan Zee.

Wat kost een makelaar in Bergen aan Zee?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bergen aan Zee is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bergen aan Zee van € 12.600 tot € 15.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bergen aan Zee?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bergen aan Zee zijn € 6.300 a € 9.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bergen aan Zee?

+

De meest verkopende makelaar van Bergen aan Zee is Sterck Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bergen aan Zee zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bergen aan Zee?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bergen aan Zee aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bergen aan Zee.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!