EV Wonen Makelaardij

EV Wonen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Heerhugowaard. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt EV Wonen Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. EV Wonen Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Heerhugowaard en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van EV Wonen Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties EV Wonen Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 449.000
  • Gemiddelde verkooptijd 25
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 92.000
  • Aantal transacties 51
Meer informatie over EV Wonen Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar EV Wonen Makelaardij verkoopt

EV Wonen Makelaardij is het meeste actief in Heerhugowaard. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar EV Wonen Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt EV Wonen Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Heerhugowaard 37 € 435.000
Hensbroek 3 € 617.000
Broek op Langedijk 2 € 507.000
Sint Pancras 2 € 435.000
Alkmaar 2 € 393.000

Type woningen die EV Wonen Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat EV Wonen Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat EV Wonen Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
vrijstaande woning
19%
hoekwoning
17%
2 onder 1 kapwoning
13%
bovenwoning
4%
portiekwoning
4%
benedenwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in EV Wonen Makelaardij

Wat kost EV Wonen Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van EV Wonen Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer EV Wonen Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.400.

Waar is EV Wonen Makelaardij actief?

+

EV Wonen Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Heerhugowaard, Hensbroek, Broek op Langedijk, Sint Pancras en Alkmaar.

In welk prijssegment is EV Wonen Makelaardij actief?

+

EV Wonen Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar EV Wonen Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 449.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Heerhugowaard

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Heerhugowaard en vergelijkbaar is aan EV Wonen Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!