De Stijl Makelaardij B.V.

De Stijl Makelaardij B.V. is een makelaar gevestigd in Hoorn. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Stijl Makelaardij B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Stijl Makelaardij B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hoorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Stijl Makelaardij B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Stijl Makelaardij B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 358.000
  • Gemiddelde verkooptijd 50
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 2.000
  • Aantal transacties 14
Meer informatie over De Stijl Makelaardij B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Stijl Makelaardij B.V. verkoopt

De Stijl Makelaardij B.V. is het meeste actief in Hoorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Stijl Makelaardij B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Stijl Makelaardij B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hoorn 5 € 382.000
Wognum 2 € 377.000
Wijdenes 2 € 243.000
Odoorn 1 € 314.000
Broek op Langedijk 1 € 399.000

Type woningen die De Stijl Makelaardij B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Stijl Makelaardij B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Stijl Makelaardij B.V. het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
25%
portiekwoning
17%
tussenwoning
17%
vrijstaande woning
17%
bovenwoning
8%
eindwoning
8%
hoekwoning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Stijl Makelaardij B.V.

Wat kost De Stijl Makelaardij B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Stijl Makelaardij B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Stijl Makelaardij B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is De Stijl Makelaardij B.V. actief?

+

De Stijl Makelaardij B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hoorn, Wognum, Wijdenes, Odoorn en Broek op Langedijk.

In welk prijssegment is De Stijl Makelaardij B.V. actief?

+

De Stijl Makelaardij B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Stijl Makelaardij B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 358.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hoorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hoorn en vergelijkbaar is aan De Stijl Makelaardij B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!