Makelaars in Medemblik

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Medemblik, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 15 makelaars actief geweest in Medemblik. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Medemblik helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Medemblik Oude Stad.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Medemblik zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Medemblik afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 366.000
 • Gemiddelde verkooptijd 44
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 65.000
 • Aantal transacties 56
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Medemblik
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Medemblik

In Medemblik is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 390.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 65.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Medemblik.

Bij de verkoop van een huis in Medemblik is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 106 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 390.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Medemblik. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Medemblik weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 366.000.

Het meest voorkomende energielabel in Medemblik is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Medemblik. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Medemblik

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Medemblik? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Medemblik. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Anna de Graaff Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Medemblik, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Medemblik.

Populaire buurten in Medemblik

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Medemblik? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Medemblik. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Medemblik Oude Stad

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 311.000
  Woningen verkocht
  17
 • 2. Medemblik Schepenwijk

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 419.000
  Woningen verkocht
  15
 • 3. Medemblik Plan West

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 387.000
  Woningen verkocht
  11
 • 4. Medemblik Randwijk en Gildenwijk

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 327.000
  Woningen verkocht
  6
 • 5. Medemblik Koggenwijk

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 363.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Medemblik

In Medemblik zijn de afgelopen maand 56 woningen verkocht. Makelaar Anna de Graaff Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Medemblik.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Keern 7 Anna de Graaff Makelaars € 699.000
Kaapstander 264 RE/MAX Connect € 699.000
Pampus 22 Anna de Graaff Makelaars € 650.000
Nieuwstraat 4 MWW Makelaardij B.V. € 595.000
Nieuwegracht 12 Anna de Graaff Makelaars € 589.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Medemblik

Hoeveel makelaars zijn er actief in Medemblik?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 15 makelaars actief geweest in Medemblik. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Medemblik.

Wat kost een makelaar in Medemblik?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Medemblik is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Medemblik van € 3.700 tot € 4.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Medemblik?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Medemblik zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Medemblik?

+

De meest verkopende makelaar van Medemblik is Anna de Graaff Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Medemblik zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Medemblik?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Medemblik aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Medemblik.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!