4×1 Makelaardij

4×1 Makelaardij is een makelaar gevestigd in Hoorn. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt 4×1 Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. 4×1 Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hoorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van 4×1 Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties 4×1 Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 417.000
  • Gemiddelde verkooptijd 25
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -171.000
  • Aantal transacties 32
Meer informatie over 4×1 Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar 4×1 Makelaardij verkoopt

4×1 Makelaardij is het meeste actief in Hoorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar 4×1 Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt 4×1 Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hoorn 12 € 393.000
Zwaag 5 € 378.000
Grootebroek 2 € 550.000
Avenhorn 1 € 300.000
De Goorn 1 € 569.000

Type woningen die 4×1 Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat 4×1 Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat 4×1 Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
29%
tussenwoning
26%
vrijstaande woning
19%
hoekwoning
13%
bovenwoning
3%
halfvrijstaande woning
3%
maisonnette
3%
portiekwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in 4×1 Makelaardij

Wat kost 4×1 Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van 4×1 Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer 4×1 Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is 4×1 Makelaardij actief?

+

4×1 Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hoorn, Zwaag, Grootebroek, Avenhorn en De Goorn.

In welk prijssegment is 4×1 Makelaardij actief?

+

4×1 Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar 4×1 Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 417.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hoorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hoorn en vergelijkbaar is aan 4×1 Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!