Makelaars in Andijk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Andijk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 13 makelaars actief geweest in Andijk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Andijk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Andijk Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Andijk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Andijk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 405.000
 • Gemiddelde verkooptijd 35
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 45.000
 • Aantal transacties 51
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Andijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Andijk

In Andijk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 430.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 45.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Andijk.

Bij de verkoop van een huis in Andijk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 143 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 430.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Andijk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Andijk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 405.000.

Het meest voorkomende energielabel in Andijk is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Andijk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Andijk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Andijk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Andijk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kuin Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Andijk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Andijk.

 • Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 505.000
  Woningen verkocht
  12
 • Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 363.000
  Woningen verkocht
  4
 • Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 500.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 332.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Andijk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Andijk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Andijk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Andijk Centrum

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 361.000
  Woningen verkocht
  14
 • 2. Andijk Zuid

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 367.000
  Woningen verkocht
  10
 • 3. Andijk Midden

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 400.000
  Woningen verkocht
  10
 • 4. Andijk Bangert

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 415.000
  Woningen verkocht
  9
 • 5. Andijk Oost

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 525.000
  Woningen verkocht
  7

Top 5 woningen verkocht in Andijk

In Andijk zijn de afgelopen maand 51 woningen verkocht. Makelaar Kuin Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Andijk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dijkweg 35 RE/MAX Connect € 975.000
Krimperland 5 KWANTES MAKELAARDIJ € 850.000
Kleingouw 80 KWANTES MAKELAARDIJ € 845.000
Kerkepad 27 KWANTES MAKELAARDIJ € 825.000
Oranje Nassaulaan 15 Hoekstra en van Eck € 760.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Andijk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Andijk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 13 makelaars actief geweest in Andijk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Andijk.

Wat kost een makelaar in Andijk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Andijk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Andijk van € 4.100 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Andijk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Andijk zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Andijk?

+

De meest verkopende makelaar van Andijk is Kuin Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Andijk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Andijk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Andijk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Andijk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!