CMK Makelaars

CMK Makelaars is een makelaar gevestigd in Enkhuizen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt CMK Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. CMK Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Enkhuizen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van CMK Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties CMK Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 410.000
  • Gemiddelde verkooptijd 63
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 68.000
  • Aantal transacties 66
Meer informatie over CMK Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar CMK Makelaars verkoopt

CMK Makelaars is het meeste actief in Enkhuizen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar CMK Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt CMK Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Enkhuizen 33 € 435.000
Bovenkarspel 15 € 421.000
Grootebroek 8 € 343.000
Venhuizen 3 € 513.000
Andijk 2 € 332.000

Type woningen die CMK Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat CMK Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat CMK Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
2 onder 1 kapwoning
28%
vrijstaande woning
23%
halfvrijstaande woning
7%
hoekwoning
5%
bovenwoning
3%
penthouse
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in CMK Makelaars

Wat kost CMK Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van CMK Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer CMK Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is CMK Makelaars actief?

+

CMK Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Enkhuizen, Bovenkarspel, Grootebroek, Venhuizen en Andijk.

In welk prijssegment is CMK Makelaars actief?

+

CMK Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar CMK Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 410.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Enkhuizen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Enkhuizen en vergelijkbaar is aan CMK Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!