Zicht Makelaars B.V. (NVM)

Zicht Makelaars B.V. (NVM) is een makelaar gevestigd in Alkmaar. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Zicht Makelaars B.V. (NVM) hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Zicht Makelaars B.V. (NVM) is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Alkmaar en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Zicht Makelaars B.V. (NVM). Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Zicht Makelaars B.V. (NVM) in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 443.000
  • Gemiddelde verkooptijd 39
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -80.000
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over Zicht Makelaars B.V. (NVM)
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Zicht Makelaars B.V. (NVM) verkoopt

Zicht Makelaars B.V. (NVM) is het meeste actief in Alkmaar. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Zicht Makelaars B.V. (NVM) woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Zicht Makelaars B.V. (NVM) ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Alkmaar 5 € 487.000
Heerhugowaard 2 € 463.000
Zwaagdijk-West 1 € 365.000
Haarlem 1 € 389.000
Sint Pancras 1 € 399.000

Type woningen die Zicht Makelaars B.V. (NVM) verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Zicht Makelaars B.V. (NVM) diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Zicht Makelaars B.V. (NVM) het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
hoekwoning
19%
eindwoning
13%
maisonnette
13%
2 onder 1 kapwoning
6%
benedenwoning
6%
geschakelde woning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zicht Makelaars B.V. (NVM)

Wat kost Zicht Makelaars B.V. (NVM) bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Zicht Makelaars B.V. (NVM) voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Zicht Makelaars B.V. (NVM) je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Zicht Makelaars B.V. (NVM) actief?

+

Zicht Makelaars B.V. (NVM) heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Alkmaar, Heerhugowaard, Zwaagdijk-West, Haarlem en Sint Pancras.

In welk prijssegment is Zicht Makelaars B.V. (NVM) actief?

+

Zicht Makelaars B.V. (NVM) is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Zicht Makelaars B.V. (NVM) actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 443.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Alkmaar

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Alkmaar en vergelijkbaar is aan Zicht Makelaars B.V. (NVM). Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!