De Hoornse Makelaardij

De Hoornse Makelaardij is een makelaar gevestigd in Hoorn. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Hoornse Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Hoornse Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hoorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Hoornse Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij De Hoornse Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties De Hoornse Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 256.000
  • Gemiddelde verkooptijd 13
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over De Hoornse Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar De Hoornse Makelaardij verkoopt

De Hoornse Makelaardij is het meeste actief in Hoorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Hoornse Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Hoornse Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hoorn 1 € 200.000
Medemblik 1 € 239.000
Zaandam 1 € 325.000
Wognum 1 € 259.000

Type woningen die De Hoornse Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Hoornse Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Hoornse Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
67%
eindwoning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Hoornse Makelaardij

Wat kost De Hoornse Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Hoornse Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Hoornse Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.300 en de € 1.900.

Waar is De Hoornse Makelaardij actief?

+

De Hoornse Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hoorn, Medemblik, Zaandam en Wognum.

In welk prijssegment is De Hoornse Makelaardij actief?

+

De Hoornse Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Hoornse Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 256.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hoorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hoorn en vergelijkbaar is aan De Hoornse Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!