Makelaars in Waarland

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Waarland, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Waarland. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Waarland helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Waarland (woonkern).

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Waarland zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Waarland afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 357.000
 • Gemiddelde verkooptijd 36
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 184.000
 • Aantal transacties 14
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Waarland
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Waarland

In Waarland is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 491.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 184.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Waarland.

Bij de verkoop van een huis in Waarland is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 125 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 491.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Waarland. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Waarland weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 357.000.

Het meest voorkomende energielabel in Waarland is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Waarland. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Waarland

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Waarland? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Waarland. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van de Giesen Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Waarland, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Waarland.

Populaire buurten in Waarland

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Waarland? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Waarland. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Waarland (woonkern)

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 332.000
  Woningen verkocht
  13
 • 2. Buitengebied Waarland

  Verkooptijd
  61 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 675.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Waarland

In Waarland zijn de afgelopen maand 14 woningen verkocht. Makelaar Van de Giesen Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Waarland.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Waarlandsweg 12 Van de Giesen Makelaars € 675.000
Volleringweg 2 Van de Giesen Makelaars € 550.000
Houtwerf 2 Broekman Makelaars € 450.000
Houtwerf 5 Van de Giesen Makelaars € 389.000
Houtwerf 4 VLIEG Makelaars OG € 375.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Waarland

Hoeveel makelaars zijn er actief in Waarland?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Waarland. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Waarland.

Wat kost een makelaar in Waarland?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Waarland is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Waarland van € 3.600 tot € 4.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Waarland?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Waarland zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Waarland?

+

De meest verkopende makelaar van Waarland is Van de Giesen Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Waarland zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Waarland?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Waarland aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Waarland.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!