Makelaars in Middenmeer

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Middenmeer, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 15 makelaars actief geweest in Middenmeer. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Middenmeer helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Middenmeer Kroonwaard, Schelpenwijk e.o..

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Middenmeer zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Middenmeer afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 336.000
 • Gemiddelde verkooptijd 37
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -18.000
 • Aantal transacties 39
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Middenmeer
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Middenmeer

In Middenmeer is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 282.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -18.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Middenmeer.

Bij de verkoop van een huis in Middenmeer is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 107 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 282.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Middenmeer. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Middenmeer weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 336.000.

Het meest voorkomende energielabel in Middenmeer is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Middenmeer. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Middenmeer

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Middenmeer? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Middenmeer. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat SC Bakker Makelaardij oz BV de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Middenmeer, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Middenmeer.

 • Alpina

  2. Alpina

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 358.000
  Woningen verkocht
  8
 • Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 380.000
  Woningen verkocht
  7
 • Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 272.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 300.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Middenmeer

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Middenmeer? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Middenmeer. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Middenmeer Kroonwaard, Schelpenwijk e.o.

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  25
 • 2. Middenmeer Centrum

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 312.000
  Woningen verkocht
  14

Top 5 woningen verkocht in Middenmeer

In Middenmeer zijn de afgelopen maand 39 woningen verkocht. Makelaar SC Bakker Makelaardij oz BV verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Middenmeer.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Prof. Ter Veenweg 16 Anna de Graaff Makelaars € 625.000
Leeuwetand 45 Kim Boontjes Makelaar € 585.000
Kamille 13 Alpina € 575.000
Leeuwetand 25 SC Bakker Makelaardij oz BV € 475.000
Oester 10 SC Bakker Makelaardij oz BV € 470.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Middenmeer

Hoeveel makelaars zijn er actief in Middenmeer?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 15 makelaars actief geweest in Middenmeer. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Middenmeer.

Wat kost een makelaar in Middenmeer?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Middenmeer is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Middenmeer van € 3.400 tot € 4.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Middenmeer?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Middenmeer zijn € 1.700 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Middenmeer?

+

De meest verkopende makelaar van Middenmeer is SC Bakker Makelaardij oz BV. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Middenmeer zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Middenmeer?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Middenmeer aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Middenmeer.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!