Makelaars in Broek op Langedijk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Broek op Langedijk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 13 makelaars actief geweest in Broek op Langedijk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Broek op Langedijk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Broek op Langedijk.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Broek op Langedijk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Broek op Langedijk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 519.000
 • Gemiddelde verkooptijd 47
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -59.000
 • Aantal transacties 35
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Broek op Langedijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Broek op Langedijk

In Broek op Langedijk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 434.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -59.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Broek op Langedijk.

Bij de verkoop van een huis in Broek op Langedijk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 132 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 434.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Broek op Langedijk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Broek op Langedijk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 519.000.

Het meest voorkomende energielabel in Broek op Langedijk is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Broek op Langedijk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Broek op Langedijk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Broek op Langedijk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Broek op Langedijk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Bakker Schoon Makelaardij B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Broek op Langedijk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Broek op Langedijk.

Populaire buurten in Broek op Langedijk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Broek op Langedijk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Broek op Langedijk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Broek op Langedijk

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 519.000
  Woningen verkocht
  35

Top 5 woningen verkocht in Broek op Langedijk

In Broek op Langedijk zijn de afgelopen maand 35 woningen verkocht. Makelaar Bakker Schoon Makelaardij B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Broek op Langedijk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bijloort 18 Rietgans. Makelaars in exclusief wonen € 1.125.000
Voorburggracht 7 Rietgans. Makelaars in exclusief wonen € 950.000
Grootoort 39 Rietgans. Makelaars in exclusief wonen € 795.000
Breelantsoort 14 Bakker Schoon Makelaardij B.V. € 735.000
Schildersloot 20 Rietgans. Makelaars in exclusief wonen € 695.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Broek op Langedijk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Broek op Langedijk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 13 makelaars actief geweest in Broek op Langedijk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Broek op Langedijk.

Wat kost een makelaar in Broek op Langedijk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Broek op Langedijk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Broek op Langedijk van € 5.200 tot € 6.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Broek op Langedijk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Broek op Langedijk zijn € 2.600 a € 3.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Broek op Langedijk?

+

De meest verkopende makelaar van Broek op Langedijk is Bakker Schoon Makelaardij B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Broek op Langedijk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Broek op Langedijk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Broek op Langedijk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Broek op Langedijk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!