Makelaars in Schoorl

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Schoorl, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 16 makelaars actief geweest in Schoorl. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Schoorl helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Schoorl met Bregtdorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Schoorl zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Schoorl afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 567.000
 • Gemiddelde verkooptijd 52
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -44.000
 • Aantal transacties 30
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Schoorl
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Schoorl

In Schoorl is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 571.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -44.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Schoorl.

Bij de verkoop van een huis in Schoorl is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 127 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 571.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Schoorl. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Schoorl weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 567.000.

Het meest voorkomende energielabel in Schoorl is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Schoorl. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Schoorl

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Schoorl? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Schoorl. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van der Meulen Makelaardij o.g. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Schoorl, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Schoorl.

 • Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 453.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  95 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 947.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  66 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 452.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 530.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Schoorl

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Schoorl? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Schoorl. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Schoorl met Bregtdorp

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 529.000
  Woningen verkocht
  25
 • 2. Aagtdorp

  Verkooptijd
  126 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 973.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Camperduin

  Verkooptijd
  65 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 614.000
  Woningen verkocht
  2
 • 4. Catrijp

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 599.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Schoorl

In Schoorl zijn de afgelopen maand 30 woningen verkocht. Makelaar Van der Meulen Makelaardij o.g. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Schoorl.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Slotlaan 3 Rietgans. Makelaars in exclusief wonen € 1.295.000
J.A. Rädeckerweg 28 Croon makelaars € 995.000
Duinweg 91 Croon makelaars € 995.000
Gerbrandtslaan 13 Goudriaan makelaardij € 950.000
Laanweg 18 Croon makelaars € 850.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Schoorl

Hoeveel makelaars zijn er actief in Schoorl?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 16 makelaars actief geweest in Schoorl. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Schoorl.

Wat kost een makelaar in Schoorl?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Schoorl is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Schoorl van € 5.700 tot € 6.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Schoorl?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Schoorl zijn € 2.800 a € 4.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Schoorl?

+

De meest verkopende makelaar van Schoorl is Van der Meulen Makelaardij o.g.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Schoorl zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Schoorl?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Schoorl aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Schoorl.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!