Croon makelaars

Croon makelaars is een makelaar gevestigd in Bergen (NH). Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Croon makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Croon makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bergen (NH) en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Croon makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Croon makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 909.000
  • Gemiddelde verkooptijd 78
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 34.000
  • Aantal transacties 25
Meer informatie over Croon makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Croon makelaars verkoopt

Croon makelaars is het meeste actief in Bergen (NH). Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Croon makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Croon makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bergen (NH) 15 € 974.000
Schoorl 3 € 947.000
Egmond aan den Hoef 3 € 673.000
Alkmaar 1 € 899.000
Bergen aan Zee 1 € 695.000

Type woningen die Croon makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Croon makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Croon makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
73%
2 onder 1 kapwoning
9%
tussenwoning
9%
bovenwoning
5%
galerijflat
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Croon makelaars

Wat kost Croon makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 9.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 13.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Croon makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Croon makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 4.500 en de € 6.800.

Waar is Croon makelaars actief?

+

Croon makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bergen (NH), Schoorl, Egmond aan den Hoef, Alkmaar en Bergen aan Zee.

In welk prijssegment is Croon makelaars actief?

+

Croon makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Croon makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 909.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bergen (NH)

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bergen (NH) en vergelijkbaar is aan Croon makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!