Van der Meulen Makelaardij o.g.

Van der Meulen Makelaardij o.g. is een makelaar gevestigd in Callantsoog. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van der Meulen Makelaardij o.g. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van der Meulen Makelaardij o.g. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Callantsoog en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van der Meulen Makelaardij o.g.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Van der Meulen Makelaardij o.g. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Van der Meulen Makelaardij o.g. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 343.000
  • Gemiddelde verkooptijd 21
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -73.000
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over Van der Meulen Makelaardij o.g.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Van der Meulen Makelaardij o.g. verkoopt

Van der Meulen Makelaardij o.g. is het meeste actief in Callantsoog. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van der Meulen Makelaardij o.g. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van der Meulen Makelaardij o.g. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Schoorl 2 € 382.000
Den Helder 2 € 305.000
Petten 1 € 289.000
Heerhugowaard 1 € 395.000

Type woningen die Van der Meulen Makelaardij o.g. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van der Meulen Makelaardij o.g. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van der Meulen Makelaardij o.g. het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van der Meulen Makelaardij o.g.

Wat kost Van der Meulen Makelaardij o.g. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van der Meulen Makelaardij o.g. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van der Meulen Makelaardij o.g. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Van der Meulen Makelaardij o.g. actief?

+

Van der Meulen Makelaardij o.g. heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Schoorl, Den Helder, Petten en Heerhugowaard.

In welk prijssegment is Van der Meulen Makelaardij o.g. actief?

+

Van der Meulen Makelaardij o.g. is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van der Meulen Makelaardij o.g. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 343.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Callantsoog

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Callantsoog en vergelijkbaar is aan Van der Meulen Makelaardij o.g.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!