Si-No Makelaars

Si-No Makelaars is een makelaar gevestigd in Wijk bij Duurstede. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Si-No Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Si-No Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Wijk bij Duurstede en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Si-No Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Si-No Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Si-No Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 496.000
  • Gemiddelde verkooptijd 92
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over Si-No Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Si-No Makelaars verkoopt

Si-No Makelaars is het meeste actief in Wijk bij Duurstede. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Si-No Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Si-No Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Wijk bij Duurstede 4 € 598.000
Apeldoorn 1 € 519.000
Rotterdam 1 € 329.000
Arnhem 1 € 250.000
Zandvoort 1 € 450.000

Type woningen die Si-No Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Si-No Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Si-No Makelaars het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
31%
tussenwoning
31%
eindwoning
23%
geschakelde woning
8%
vrijstaande woning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Si-No Makelaars

Wat kost Si-No Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Si-No Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Si-No Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.700.

Waar is Si-No Makelaars actief?

+

Si-No Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Wijk bij Duurstede, Apeldoorn, Rotterdam, Arnhem en Zandvoort.

In welk prijssegment is Si-No Makelaars actief?

+

Si-No Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Si-No Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 496.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Wijk bij Duurstede

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Wijk bij Duurstede en vergelijkbaar is aan Si-No Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!