Van Dam Makelaars

Van Dam Makelaars is een makelaar gevestigd in Driebergen-Rijsenburg. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Dam Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Dam Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Driebergen-Rijsenburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Dam Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Van Dam Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Van Dam Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 575.000
  • Gemiddelde verkooptijd 65
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -400.000
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over Van Dam Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Van Dam Makelaars verkoopt

Van Dam Makelaars is het meeste actief in Driebergen-Rijsenburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Dam Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Dam Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Driebergen-Rijsenburg 3 € 800.000
Sommelsdijk 1 € 225.000
Doorn 1 € 525.000
Heerenveen 1 € 299.000

Type woningen die Van Dam Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Dam Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Dam Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
50%
vrijstaande woning
33%
portiekflat
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Dam Makelaars

Wat kost Van Dam Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Dam Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Dam Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.900 en de € 4.300.

Waar is Van Dam Makelaars actief?

+

Van Dam Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Driebergen-Rijsenburg, Sommelsdijk, Doorn en Heerenveen.

In welk prijssegment is Van Dam Makelaars actief?

+

Van Dam Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Dam Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 575.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Driebergen-Rijsenburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Driebergen-Rijsenburg en vergelijkbaar is aan Van Dam Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!