Morgen Makelaardij

Morgen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Utrecht. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Morgen Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Morgen Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Utrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Morgen Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Morgen Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 455.000
  • Gemiddelde verkooptijd 23
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -10.000
  • Aantal transacties 29
Meer informatie over Morgen Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Morgen Makelaardij verkoopt

Morgen Makelaardij is het meeste actief in Utrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Morgen Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Morgen Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Utrecht 26 € 474.000
Maarssen 1 € 380.000
Amsterdam 1 € 475.000

Type woningen die Morgen Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Morgen Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Morgen Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
48%
bovenwoning
19%
hoekwoning
19%
eindwoning
10%
portiekwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Morgen Makelaardij

Wat kost Morgen Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Morgen Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Morgen Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is Morgen Makelaardij actief?

+

Morgen Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Utrecht, Maarssen en Amsterdam.

In welk prijssegment is Morgen Makelaardij actief?

+

Morgen Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Morgen Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 455.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Utrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Utrecht en vergelijkbaar is aan Morgen Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!