Visser & van Ingen makelaardij

Visser & van Ingen makelaardij is een makelaar gevestigd in Zeist. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Visser & van Ingen makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Visser & van Ingen makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zeist en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Visser & van Ingen makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Visser & van Ingen makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 752.000
  • Gemiddelde verkooptijd 46
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 21.000
  • Aantal transacties 15
Meer informatie over Visser & van Ingen makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Visser & van Ingen makelaardij verkoopt

Visser & van Ingen makelaardij is het meeste actief in Zeist. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Visser & van Ingen makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Visser & van Ingen makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zeist 12 € 845.000
Krimpen aan den IJssel 1 € 315.000
Bunnik 1 € 529.000
De Bilt 1 € 299.000

Type woningen die Visser & van Ingen makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Visser & van Ingen makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Visser & van Ingen makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
40%
tussenwoning
20%
portiekflat
13%
benedenwoning
7%
galerijflat
7%
hoekwoning
7%
vrijstaande woning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Visser & van Ingen makelaardij

Wat kost Visser & van Ingen makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 7.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 11.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Visser & van Ingen makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Visser & van Ingen makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.800 en de € 5.600.

Waar is Visser & van Ingen makelaardij actief?

+

Visser & van Ingen makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zeist, Krimpen aan den IJssel, Bunnik en De Bilt.

In welk prijssegment is Visser & van Ingen makelaardij actief?

+

Visser & van Ingen makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Visser & van Ingen makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 752.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zeist

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zeist en vergelijkbaar is aan Visser & van Ingen makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!