DIRK Makelaars Taxateurs BV

DIRK Makelaars Taxateurs BV is een makelaar gevestigd in Zeist. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt DIRK Makelaars Taxateurs BV hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. DIRK Makelaars Taxateurs BV is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zeist en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van DIRK Makelaars Taxateurs BV. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties DIRK Makelaars Taxateurs BV in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 663.000
  • Gemiddelde verkooptijd 21
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 14
Meer informatie over DIRK Makelaars Taxateurs BV
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar DIRK Makelaars Taxateurs BV verkoopt

DIRK Makelaars Taxateurs BV is het meeste actief in Zeist. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar DIRK Makelaars Taxateurs BV woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt DIRK Makelaars Taxateurs BV ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zeist 10 € 629.000
Driebergen-Rijsenburg 2 € 1.088.000
Bilthoven 1 € 445.000
Utrecht 1 € 369.000

Type woningen die DIRK Makelaars Taxateurs BV verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat DIRK Makelaars Taxateurs BV diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat DIRK Makelaars Taxateurs BV het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
36%
2 onder 1 kapwoning
27%
galerijflat
9%
hoekwoning
9%
portiekwoning
9%
vrijstaande woning
9%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in DIRK Makelaars Taxateurs BV

Wat kost DIRK Makelaars Taxateurs BV bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van DIRK Makelaars Taxateurs BV voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer DIRK Makelaars Taxateurs BV je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.300 en de € 5.000.

Waar is DIRK Makelaars Taxateurs BV actief?

+

DIRK Makelaars Taxateurs BV heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zeist, Driebergen-Rijsenburg, Bilthoven en Utrecht.

In welk prijssegment is DIRK Makelaars Taxateurs BV actief?

+

DIRK Makelaars Taxateurs BV is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar DIRK Makelaars Taxateurs BV actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 663.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zeist

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zeist en vergelijkbaar is aan DIRK Makelaars Taxateurs BV. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!