De Bree Makelaardij en Taxateurs

De Bree Makelaardij en Taxateurs is een makelaar gevestigd in Koog aan de Zaan. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Bree Makelaardij en Taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. De Bree Makelaardij en Taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Koog aan de Zaan en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Bree Makelaardij en Taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Bree Makelaardij en Taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 340.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -29.000
  • Aantal transacties 47
Meer informatie over De Bree Makelaardij en Taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Bree Makelaardij en Taxateurs verkoopt

De Bree Makelaardij en Taxateurs is het meeste actief in Koog aan de Zaan. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Bree Makelaardij en Taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Bree Makelaardij en Taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zaandam 19 € 313.000
Koog aan de Zaan 9 € 388.000
Zaandijk 8 € 341.000
Wormerveer 6 € 366.000
Purmerend 5 € 322.000

Type woningen die De Bree Makelaardij en Taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Bree Makelaardij en Taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Bree Makelaardij en Taxateurs het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
2 onder 1 kapwoning
22%
portiekwoning
11%
hoekwoning
6%
vrijstaande woning
6%
benedenwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Bree Makelaardij en Taxateurs

Wat kost De Bree Makelaardij en Taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Bree Makelaardij en Taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Bree Makelaardij en Taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is De Bree Makelaardij en Taxateurs actief?

+

De Bree Makelaardij en Taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zaandam, Koog aan de Zaan, Zaandijk, Wormerveer en Purmerend.

In welk prijssegment is De Bree Makelaardij en Taxateurs actief?

+

De Bree Makelaardij en Taxateurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Bree Makelaardij en Taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 340.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Koog aan de Zaan

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Koog aan de Zaan en vergelijkbaar is aan De Bree Makelaardij en Taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!