Driessen Makelaardij

Driessen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Nijmegen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Driessen Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Driessen Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nijmegen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Driessen Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Driessen Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 401.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 3.000
  • Aantal transacties 180
Meer informatie over Driessen Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Driessen Makelaardij verkoopt

Driessen Makelaardij is het meeste actief in Nijmegen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Driessen Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Driessen Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Wijchen 90 € 433.000
Nijmegen 62 € 333.000
Beuningen Gld 5 € 366.000
Druten 4 € 275.000
Lent 3 € 392.000

Type woningen die Driessen Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Driessen Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Driessen Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
46%
2 onder 1 kapwoning
17%
vrijstaande woning
12%
hoekwoning
11%
portiekwoning
7%
benedenwoning
2%
bovenwoning
2%
eindwoning
2%
galerijflat
1%
halfvrijstaande woning
1%
maisonnette
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Driessen Makelaardij

Wat kost Driessen Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Driessen Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Driessen Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Driessen Makelaardij actief?

+

Driessen Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Wijchen, Nijmegen, Beuningen Gld, Druten en Lent.

In welk prijssegment is Driessen Makelaardij actief?

+

Driessen Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Driessen Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 401.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nijmegen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nijmegen en vergelijkbaar is aan Driessen Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!