Blaak NVM Makelaardij

Blaak NVM Makelaardij is een makelaar gevestigd in Wijchen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Blaak NVM Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Blaak NVM Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Wijchen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Blaak NVM Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Blaak NVM Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Blaak NVM Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 459.000
  • Gemiddelde verkooptijd 28
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 470.000
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Blaak NVM Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Blaak NVM Makelaardij verkoopt

Blaak NVM Makelaardij is het meeste actief in Wijchen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Blaak NVM Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Blaak NVM Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Wijchen 8 € 459.000

Type woningen die Blaak NVM Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Blaak NVM Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Blaak NVM Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
2 onder 1 kapwoning
25%
halfvrijstaande woning
13%
portiekwoning
13%
vrijstaande woning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Blaak NVM Makelaardij

Wat kost Blaak NVM Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Blaak NVM Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Blaak NVM Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is Blaak NVM Makelaardij actief?

+

Blaak NVM Makelaardij heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Wijchen.

In welk prijssegment is Blaak NVM Makelaardij actief?

+

Blaak NVM Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Blaak NVM Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 459.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Wijchen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Wijchen en vergelijkbaar is aan Blaak NVM Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!