Makelaars in Beers NB

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Beers NB, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Beers NB. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Beers NB helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Beers kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Beers NB zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Beers NB zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Beers NB afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 472.000
 • Gemiddelde verkooptijd 21
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Beers NB
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Beers NB

In Beers NB is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 490.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Beers NB.

Bij de verkoop van een huis in Beers NB is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 169 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 490.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Beers NB. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Beers NB weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 472.000.

Het meest voorkomende energielabel in Beers NB is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Beers NB. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Beers NB

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Beers NB? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Beers NB. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Twan Poels de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Beers NB, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Beers NB.

Populaire buurten in Beers NB

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Beers NB? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Beers NB. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Beers kern

  Verkooptijd
  15 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 413.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Beers buitengebied

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 571.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Beers NB

In Beers NB zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Twan Poels verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Beers NB.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hoenderstraat 3 Makelaardij Twan Poels € 679.000
Vianenstraat 15 Makelaardij Twan Poels € 635.000
Elstweg 1 Huizonline Nederland € 550.000
Gildeweg 11 Makelaardij Twan Poels € 415.000
Ganzenbroek 3 Pulles Makelaardij € 400.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Beers NB

Hoeveel makelaars zijn er actief in Beers NB?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Beers NB. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Beers NB.

Wat kost een makelaar in Beers NB?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Beers NB is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Beers NB van € 4.700 tot € 5.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Beers NB?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Beers NB zijn € 2.400 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Beers NB?

+

De meest verkopende makelaar van Beers NB is Makelaardij Twan Poels. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Beers NB zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Beers NB?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Beers NB aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Beers NB.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!