Van Dinther hypotheken en makelaardij

Van Dinther hypotheken en makelaardij is een makelaar gevestigd in Schaijk. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Dinther hypotheken en makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Dinther hypotheken en makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Schaijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Dinther hypotheken en makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Van Dinther hypotheken en makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Van Dinther hypotheken en makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 269.000
  • Gemiddelde verkooptijd 19
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Van Dinther hypotheken en makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Van Dinther hypotheken en makelaardij verkoopt

Van Dinther hypotheken en makelaardij is het meeste actief in Schaijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Dinther hypotheken en makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Dinther hypotheken en makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Breda 1 € 200.000
Grave 1 € 349.000
Schoondijke 1 € 259.000

Type woningen die Van Dinther hypotheken en makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Dinther hypotheken en makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Dinther hypotheken en makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
2 onder 1 kapwoning
17%
bovenwoning
17%
hoekwoning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Dinther hypotheken en makelaardij

Wat kost Van Dinther hypotheken en makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Dinther hypotheken en makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Dinther hypotheken en makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.300 en de € 2.000.

Waar is Van Dinther hypotheken en makelaardij actief?

+

Van Dinther hypotheken en makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Breda, Grave en Schoondijke.

In welk prijssegment is Van Dinther hypotheken en makelaardij actief?

+

Van Dinther hypotheken en makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Dinther hypotheken en makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 269.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Schaijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Schaijk en vergelijkbaar is aan Van Dinther hypotheken en makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!