Makelaars in Velp

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Velp, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Velp. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Velp helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oud Velp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Velp zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Velp zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Velp afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 525.000
 • Gemiddelde verkooptijd 29
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Velp
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Velp

In Velp is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 495.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Velp.

Bij de verkoop van een huis in Velp is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 118 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 495.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Velp. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Velp weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 525.000.

Het meest voorkomende energielabel in Velp is G. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Velp. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Velp

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Velp? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Velp. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat WOON Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Velp, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Velp.

 • Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Velp

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Velp? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Velp. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oud Velp

  Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 675.000
  Woningen verkocht
  1
 • 2. Buitengebied Zuid

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  1

Top 2 woningen verkocht in Velp

In Velp zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar WOON Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Velp.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bronkhorstweg 25 WOON Makelaars € 675.000
Venstraat 2 Makelaardij Twan Poels € 375.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Velp

Hoeveel makelaars zijn er actief in Velp?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Velp. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Velp.

Wat kost een makelaar in Velp?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Velp is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Velp van € 5.300 tot € 6.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Velp?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Velp zijn € 2.600 a € 3.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Velp?

+

De meest verkopende makelaar van Velp is WOON Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Velp zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Velp?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Velp aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Velp.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!