Van Casteren Makelaardij Schaijk

Van Casteren Makelaardij Schaijk is een makelaar gevestigd in Schaijk. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Casteren Makelaardij Schaijk hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van Casteren Makelaardij Schaijk is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Schaijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Casteren Makelaardij Schaijk. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Casteren Makelaardij Schaijk in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 421.000
  • Gemiddelde verkooptijd 69
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -24.000
  • Aantal transacties 32
Meer informatie over Van Casteren Makelaardij Schaijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Casteren Makelaardij Schaijk verkoopt

Van Casteren Makelaardij Schaijk is het meeste actief in Schaijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Casteren Makelaardij Schaijk woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Casteren Makelaardij Schaijk ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Schaijk 9 € 413.000
Ravenstein 6 € 470.000
Herpen 5 € 440.000
Reek 5 € 449.000
Oss 1 € 239.000

Type woningen die Van Casteren Makelaardij Schaijk verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Casteren Makelaardij Schaijk diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Casteren Makelaardij Schaijk het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
33%
2 onder 1 kapwoning
26%
tussenwoning
11%
halfvrijstaande woning
7%
hoekwoning
7%
portiekflat
7%
eindwoning
4%
geschakelde woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Casteren Makelaardij Schaijk

Wat kost Van Casteren Makelaardij Schaijk bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Casteren Makelaardij Schaijk voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Casteren Makelaardij Schaijk je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Van Casteren Makelaardij Schaijk actief?

+

Van Casteren Makelaardij Schaijk heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Schaijk, Ravenstein, Herpen, Reek en Oss.

In welk prijssegment is Van Casteren Makelaardij Schaijk actief?

+

Van Casteren Makelaardij Schaijk is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Casteren Makelaardij Schaijk actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 421.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Schaijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Schaijk en vergelijkbaar is aan Van Casteren Makelaardij Schaijk. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!