Dragt Makelaars O.G.

Dragt Makelaars O.G. is een makelaar gevestigd in Veghel. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Dragt Makelaars O.G. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Dragt Makelaars O.G. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Veghel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dragt Makelaars O.G.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Dragt Makelaars O.G. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 383.000
  • Gemiddelde verkooptijd 26
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 21.000
  • Aantal transacties 34
Meer informatie over Dragt Makelaars O.G.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Dragt Makelaars O.G. verkoopt

Dragt Makelaars O.G. is het meeste actief in Veghel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dragt Makelaars O.G. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dragt Makelaars O.G. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Veghel 27 € 384.000
Erp 5 € 401.000
Veldhoven 1 € 300.000
Vorstenbosch 1 € 335.000

Type woningen die Dragt Makelaars O.G. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dragt Makelaars O.G. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dragt Makelaars O.G. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
47%
2 onder 1 kapwoning
26%
vrijstaande woning
9%
hoekwoning
6%
benedenwoning
3%
eindwoning
3%
maisonnette
3%
portiekwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dragt Makelaars O.G.

Wat kost Dragt Makelaars O.G. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dragt Makelaars O.G. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dragt Makelaars O.G. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Dragt Makelaars O.G. actief?

+

Dragt Makelaars O.G. heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Veghel, Erp, Veldhoven en Vorstenbosch.

In welk prijssegment is Dragt Makelaars O.G. actief?

+

Dragt Makelaars O.G. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dragt Makelaars O.G. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 383.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Veghel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Veghel en vergelijkbaar is aan Dragt Makelaars O.G.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!