Van den Heuvel Makelaars

Van den Heuvel Makelaars is een makelaar gevestigd in Oss. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Van den Heuvel Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van den Heuvel Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oss en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van den Heuvel Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van den Heuvel Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 373.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 28.000
  • Aantal transacties 55
Meer informatie over Van den Heuvel Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van den Heuvel Makelaars verkoopt

Van den Heuvel Makelaars is het meeste actief in Oss. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van den Heuvel Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van den Heuvel Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oss 42 € 344.000
Berghem 4 € 395.000
Oijen 3 € 526.000
Megen 1 € 325.000
Lith 1 € 530.000

Type woningen die Van den Heuvel Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van den Heuvel Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van den Heuvel Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
32%
2 onder 1 kapwoning
26%
vrijstaande woning
16%
hoekwoning
12%
galerijflat
8%
portiekwoning
4%
eindwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van den Heuvel Makelaars

Wat kost Van den Heuvel Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van den Heuvel Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van den Heuvel Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Van den Heuvel Makelaars actief?

+

Van den Heuvel Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oss, Berghem, Oijen, Megen en Lith.

In welk prijssegment is Van den Heuvel Makelaars actief?

+

Van den Heuvel Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van den Heuvel Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 373.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oss

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oss en vergelijkbaar is aan Van den Heuvel Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!